Familiedag Geel Wit groot succes

Jos Bulté en Ger van Langen schudden elkaar de hand. WPD is de komende drie jaar weer de hoofdsponsor van Geel Wit. Foto Koos Molenaar

De familiedag van Geel Wit is zaterdag 10 juni een groot succes geworden. Het was aangenaam weer, voor het publiek had de zon zich nét iets vaker mogen laten zien, maar voor de sporters waren dit ideale weersomstandigheden.

De feestelijkheden begonnen om twee uur met een officieel tintje. Wagenborg Passagiersdiensten is al geruime tijd hoofdsponsor van onze mooie vereniging. Onlangs is besloten dat dit contract met drie jaar wordt verlengd.  De officiële bekrachtiging van die overeenkomst had zaterdag plaats. Directeur Ger van Langen van WPD en voorzitter Jos Bulté van Geel Wit zetten hun handtekeningen terwijl een aantal jeugdspelers de vlag van WPD achter hen omhoog hielden.

Daarna kon de spel- en sportdag beginnen. Voor de jongste jeugd waren er allerlei spelen op het bijterrein uitgezet. De jongens en meisjes moesten ballen door gaten schieten, ballen van pionnen schieten, zuiver mikken, footgolf en hard schieten, heel hard schieten. Een snelheidsmeter noteerde de verrichtingen. De oudere jeugd speelde wedstrijdjes in wisselende samenstelling, zodat er uiteindelijk individuele winnaars kwamen. Bij de oudsten won Julian de Jong, voor Jelmer Hulsebos en Jameson Hesselink. Bij de jongsten ging de eerste prijs naar Rein Kock, tweede werd de jarige Jesse Schuurmanen de derde prijs van voor Lucas Oud.  Vervolgens waren er prijzen voor Julian de Jong en Jan Kock bij het penaltyschieten en de snelheidsmeter.

Aansluitend werden de kampioenen van de voorjaarsreeks gehuldigd. De spelers van JO9-1 en JO13-1 kregen een medaille en een standaard, aangeboden door de Vrienden van Geel Wit. Na een ereronde kon het middaggedeelte worden afgesloten.

Inmiddels druppelden de spelers voor het 7x7 toernooi binnen en waren aan de barbecue de eerste broodjes worst en hamburger al verkocht. Het bleef daarna nog lang gezellig…

Foto's Koos Molenaar