Martenawei 6
9056PE
KOARNJUM
tel. 058-2573323

Geel Wit heeft in de uitwedstrijd tegen DTD een gevoelige nederlaag geleden. Het werd liefst 4-0 in Cornjum. Geel Wit doorstond de eerste vijf minuten, maar daarna ging het mis. Patrick Ferwerda en Menno Deelstra maakten de doelpunten. Tot de rust bleef de 2-0-stand gehandhaafd.

In de tweede helft schakelde Geel Wit over van 4-3-3 naar 4-4-2. Dat leek al gauw effect te sorteren, maar Pieter Kiewiet liet een goede kans op de aansluitingstreffer onbenut. Geen 2-1 dus, maar halverwege de tweede helft wel 3-0 en 4-0 door Patrick Ferwerda.

Trainer Febo Roosenburg zag een collectief falend team tegen een DTD dat een topdag beleefde en een verdiende overwinning behaalde.

Opstelling: Menno Molenaar; Johan Kolk, Kevin Kiewiet (Quincy Ralim, 70), Jorik Metz, Maikel Moll (Joran Kuiper, 70); Noah Josephia, Jordi Metz, Tim Ytsma; Bente Bonthuis, Cor de Boer, Christian Smid (Pieter Kiewiet, 46).