Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Geel Wit 3 heeft een benauwde overwinning behaald op Dronrijp 2. De zege kreeg pas in de laatste seconden gestalte toen Frank Beijaard uit een hoekschop raak knalde.
De bezoekers namen halverwege de eerste helft de leiding. Meteen na de rust maakte Geel Wit gelijk. Uit een voorzet van Joaquin de Haan trof Brian Overmars doel.
Met de wind in de rug leek de tweede treffer van Geel Wit een kwestie van tijd, maar het doelpunt wilde maar niet vallen. Tot de laatste minuut van de blessuretijd. Scheidsrechter Willem Claus had net laten weten dat er nog dertig seconden te spelen waren toen Geel Wit een corner mocht nemen. De bal kwam voor de voeten van Frank Beijaard en hij liet de bal in de verste hoek verdwijnen: 2-1.