Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542427

Een grote dag voor de jongste voetballers van Geel Wit. Voor het eerst gingen zij onder het oog van papa's, mama's, opa's en oma's laten zien wat ze konden. De eerste wedstrijd hadden ze gewonnen, dus de verwachtingen waren hooggespannen. Een overwinning voor eigen publiek zat er helaas niet in. De wind speelde een belangrijke rol. Zo kon VC Trynwâlden in de eerste helft uitlopen naar een 1-6 voorsprong. Na de rust kwamen ze er echter niet meer aan te pas. Geel Wit drukte de bezoekers vast op eigen helft en scoorde liefst drie keer. Het was te weinig voor de overwinning, maar ze jongens hebben prima gevoetbald en dat werd beloond met een applaus van het talrijke publiek.