Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542427

Geel Wit 2-Gieten 2 is nooit een wedstrijd geweest. Al in de tweede minuut straften de bezoekers een verdedigingsfout af. Halverwege de eerste helft verdubbelden de roodwitten hun voorsprong, die ze meteen na de rust uitbreidden naar 0-3. Pas na 0-4 kon Marwin Kooiker iets namens Geel Wit terug doen. Meteen daarna had Gieten de marge alweer vergroot en na de 1-6 kon Jorik Beekema de tweede treffer van de thuisclub laten aantekenen. Vlak voor tijd werd de einstand bepaald op 2-7. Door personele problemen speelde Geel Wit met een flink aantal JO19-spelers, waardoor een van de jongste seniorenelftallen ooit binnen de lijnen stond.