Mannen beker reserve 1e ronde Groep 1 KO-SR1

Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Geel Wit 2 heeft de tweede ronde van de knockoutfase van het bekertoernooi bereikt door SC Stiens 2 met 4-0 te verslaan. Het zag er niet direct naar uit dat het zo'n overtuigende zege zou worden, want aanvankelijk waren de bezoekers de beter voetballende ploeg. Ze waren echter niet scherp in de afwerking en ook door goed keeperswerk van de doelwachters van Geel Wit werd er door hun niet gescoord.
Geel Wit deed dat wel. Na een voorzet van Robin Metz tikte Lars Molenaar na elf minuten de bal binnen voor de 1-0. Halverweg de eerste helft maakte Robin de tweede.
Vijf minuten na de rust promoveerde Lars een vrije schop van Noah Josephia tot doelpunt. Marco van Dijk scoorde de laatste treffer.