Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

De meiden onder 13 hebben ook hun tweede wedstrijd tegen Terschelling gewonnen. Op het buureiland werd het een 0-1-zege, op de ouwe pôlle trokken de Amelanders met 4-2 aan het langste eind.
De beginfase was voor de thuisploeg, en na twee goede kansen vielen evenzoveel doelpunten.  De spanning kwam terug toen de blauw-roden ook een doelpunt maakten. Nog voor de rust bracht Geel Wit de marge echter weer op twee door 3-1 te scoren.
Terschelling gaf niet op en doelpunte meteen na de rust, 3-2. Maar ook Geel Wit scoorde nog een keer, zodat de eindstand werd bepaald op 4-2.
Na afloop bleef het nog even gezellig in de kantine, waar de meiden werden getrakteerd op patat en kroket en ander lekkers.