Burgemeester de Hooppark 4
8605CR
SNEEK
tel. 0515-414383

Geel Wit heeft met 2-1 verloren van LSC 1890 2. De beginfase was voor de Snekers die danook terecht op een 2-0 voorsprong kwamen. Dat de score niet hoger opliep was mede te danken aan het goede optreden van doelman Menno Molenaar.
Vlak voor het einde van de tweede helft maakte Niek Kiewiet er 2-1 van. Op dat moment stond er bij LSC al tien minuten een speler in het veld die al eerder had meegedaan. Dat is op dit niveau niet toegestaan en dus protesteerde Geel Wit. De scheidsrechter wilde van niets weten en besloot vijf minuten voor het einde af te fluiten.