9257WP
NOARDBURGUM
tel. 0511-473504

Vanochtend gingen we weer vol goede moed opweg naar een uitwedstrijd, die gespeeld werd tegen Noordbergum. We hadden een sterke bank mee met maar liefst één wissel.
We begonnen aan de wedstrijd, na twee minuten was er een blessure,  waarnaar de overgebleven 11 met de kop ervoor moesten.
Ameland was de overtreffende partij, dit bleek toen na 17 minuten Frieda en Arjanne een mooi  één-tweetje creëerden, Arjanne gaf vervolgens een strakke steekpass door de verdediging heen. Henrike trok op deze bal een lekkere sprint en schoot de bal strak in de linker onderhoek. In de 40ste minuut kwam er vanaf het midden veld een mooie pass op Arjanne, hier maakte zij goed gebruik van en scoorde met een prachtig doelpunt de 0-2.
De tweede helft begon hoe de eerste helft eindigde; veel kansen voor Ameland en weinig tot geen aanvallen van Noordbergum. We wisten als team in de tweede helft vaak de lat te raken alleen het net helaas niet meer,  keeper Roos wist vandaag de nul de behouden, hierdoor werd de eindstand 0-2.