Scheidsrechter

J. Dijck

Accommodatie

Sportpark Grootegast

We begonnen deze zaterdag met een vertraging van de boot. Het was een race tegen de klok om optijd te komen voor de wedstrijd. Na een paar bochtjes te veel kwamen we aan bij de voetbalclub. Na een record omkleden begonnen we met de warming-up. In het spel werden veel kansen gecreëerd helaas gingen ze niet in het doel van F.C. Grootegast. Helaas wist Grootegast het net wel 1x te vinden van ons. Na de rust pakten we ons spel weer op en creërende we weer kansen en gingen ze er helaas weer niet in. In de laatste paar minuten kregen we een penalty tegen. Was deze terecht?? (Ja wel een beetje hands was het).
Na 90 minuten strijden stond helaas de score op 2-0. We speelden goed en als team er werd goed gecommuniceerd! De beide keepers (veldspeelsters) waren in topvorm ondanks de zenuwen. Iedereen was gebrand deze wedstrijd! Na het fluitsignaal hadden we 5 minuten om weer in de auto te zitten om naar de boot te gaan een race tegen de klok maar we hebben het weer gehaald. We zijn weer veilig op eigen eiland!  Volgende week zijn we vrij dit omdat @vvzeester_vr1 uit onze competitie is gestapt.