Oranjeweg 30
9161CC
HOLLUM
tel. 0519-554287

Na overwinningen op Zeester en Grijpskerk hebben de vrouwen van Geel Wit/Amelandia hun eerste nederlaag geleden. Van VVSV '09 uit Ulrum werd met 4-7 verloren. Op zich geen schande, want VVSV was vorig jaar kampioen en staat ook in deze competitie weer bovenaan.
Halverwege de eerste helft kwamen de bezoekers op voorsprong. Joleen Bulté maakte gelijk, maar gauw daarna kwam VVSV weer op voorsprong.
Na de rust liep VVSV uit naar 1-3, alvorens Esmee Douwsma uit een vrije trap de 2-4 produceerde. Daarna was de pijp eigenlijk wel leeg bij de Amelander vrouwen. Weliswaar scoorden Joleen Bulté (uit een vrije trap) en Emma Goselink (met een schot), maar de bezoekers schoten nog drie keer raak waardoor zij wonnen met 4-7.
De wedstrijd eindigde vervelend voor Nynke Kingma die met een knieblessure uitviel. Even eerder kwam ze met haar teamgenoten op de foto omdat het de eerste wedstrijd was in het nieuwe tenue. De dames spelen in lichtblauw en zwart met daarop de sponsornamen van Wad'n Keuken en camping Duinoord.