Magere Weide 9
8915AV
LEEUWARDEN
tel. 058-2126863

Geel Wit had de eerste helft de overmacht en eigenlijk alles onder controle, een aantal kansen niet af kunnen maken. Bij de eerste de beste corner tegen kregen we via de wind een goal tegen. Via een kopbal kwam de bal bij Marcel vd Geest die bij de 2e paal stond en die kreeg m niet weg. Frisia zei dankjewel en maakte de 1-0, eigenlijk een beetje tegen de verhoudingen in.
De tweede helft maakte Martijn Zijlstra de gelijkmaker na een bal achter de verdediging van Lars Molenaar. Daarna zat Geel Wit er goed in via Kevin Kiewiet en Martijn Zijlstra goed combinatiespel naar Quincy die daar wel raad mee wist, een prachtige voorzet op Lars die met een mooi schot de 1-2 maakt.
Daarna weer een mooie combinatie vanuit achteruit met Kevin, Martijn en Quincy op aangeven van Kevin schiet Quincy een prachtig schot in de kruising.
Kort daarop de kers op de taart door een verwoestend schot vanuit een vrije trap in de kruising van Kevin Kiewiet.
1-4. Frisia krijg in de laatste minuut nog een kans maar de spits van Frisia had geen energie meer om de bal het laatste zetje te geven waardoor keeper Lucas de bal voor zijn voeten weg kon pakken.