Ublingaplantage 6
8939EZ
LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Eerste helft op het kunstgras in het zonnetje was het nog te doen. Martijn kreeg een kans die hij zelf af had moeten maken maar besloot de bal aan Lars te geven maar daar stonden 2 verdedigers bij. Even later was het wel raak en kon Lars de 0-1 intikken.
Veel kansen maar de bal wou er niet in. Johnny Ytsma besloot het van afstand te proberen en via de rug van de tegenstander vloog de bal over de keeper. Helaas moest na deze goal Lars het veld verlaten met een enkelblessure, Tharan was echter nog wat tape halen en kon er minuten later pas in nadat hij met een rol tape weer kwam aangelopen. FVC was op momenten gevaarlijk via lange ballen op de counter. Mark Molenaar nam een vrije trap nadat Tharan net buiten de 16 meter werd vastgehouden, deze kopte een verdediger van FVC in eigen doel.

De tweede helft was erg warm op het kunstgras van FVC, we konden de bal prima rondspelen maar vele ballen van ons vlogen over de goal heen. Via een counter kon FVC toch nog op 1-3 komen. Het duurde niet lang tot Martijn op aangeven van Johnny na een mooi combinatie spel 1-4 op het bord kon zetten. Even later nog de 1-5 na een kopbal uit een corner.

Een warme ochtend maar de laatste uitwedstrijd van het seizoen is een feit, met 3 punten in de tas weer terug naar het Eiland.