Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

De elftalleider van FC Harlingen 4 had twaalf namen op papier voor vertrek naar Ameland. Twee man meldden zich echter ziek. Toch kwam het niet bij Harlingen op om af te melden en zodoende begonnen ze met zijn tienen aan de wedstrijd. En dat deden ze niet onverdienstelijk. Geel Wit had een duidelijk overwicht, maar had grote moeite om een bres te slaan in de Harlinger defensie. In de achttiende minuut was het raak met een kopbal van Brian Overmars. Daar bleef het bij in de eerste helft.
Na de pauze waren de teams qua aantal in evenwicht toen Niels van der Geest de bezoekers de helpende hand toestak. Toch kon ook hij niet voorkomen dat Geel Wit afstand nam. Na een half uur spelen scoorde Brian zijn tweede en even later pikte Lars Molenaar zijn doelpuntje mee.  Tegen het einde van de wedstrijd bepaalde Niels Lammers met een fraaie treffer de eindstand op 4-0.