Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Wedstrijd begon en binnen 8 minuten had Jurjen na een solo de eerste er al in liggen.
Lars stond vandaag in de spits omdat Brian Overmars een weekendje weg was. Lars  kwam maar liefst 5x tot scoren waarvan zelfs een mooie “rabona”.
De tweede helft werd er veel gewisseld want we hadden maar liefst 6! wissels op t bankje.  Jan Kock maakte samen vandaag met zijn broertje Rein ieder een doelpunt. Martijn kopte nog raak na een mooie voorzet van Jurjen Metz.
9-1  was het toen lucas werd gewisseld door Kevin kiewiet maar Lucas zag zijn kans en haalde Lars naar de kant om vervolgens zijn eerste doelpunt te maken 10-1. De tegenstander maakte nog een grapje dat ze voor stonden want het scorebord stond weer op 0-1.