Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542427

Geel Wit JO17 heeft het niet kunnen bolwerken tegen de leeftijdgenoten van Ouwe Syl. De Bildtkers kwamen meteen op voorsprong. Het antwoord volgde al in de zesde minuut toen Rick Oud een solo afrondde met de gelijkmaker. Geel Wit kwam op voorsprong door een treffer van Johnny Ytsma, op aangeven van Rick Oud. Door enkele goede reddingen van keeper Sjoerd Kiewiet hield Geel Wit de eerste helft stand, na de hervatting moesten de Amelanders toch buigen. Ouwe Syl kreeg een strafschop, die in eerste instantie door Sjoerd werd gestopt, maar in de rebound was hij kansloos. Ouwe Syl trof daarna nog twee keer doel zodat de eindstand 2-4 werd.