Kalverdijkje 83
8924JJ
LEEUWARDEN
tel. 058-2666111

Geel Wit MO17 is kampioen!!! De uitwedstrijd tegen Leovardia, de enige overgebleven concurrent, werd met 4-2 gewonnen waardoor Geel Wit onbereikbaar is geworden voor de concurrentie.
Binnen 20 minuten stond Geel Wit al met 3-0 voor. Daarna 3-1, 4-1 rust.  Eerste helft prima  gespeeld, mooie aanvallen met mooie goals. Ook Leovardia had mogelijkheden.
In de tweede helft had Geel Wit het heel moeilijk. Veel problemen met de snelheid van hun spitsen en middenvelders. Wel nog een paar kansen gehad, maar Leovardia was de bovenliggende partij. Een paar gele goede reddingen van onze keepster, Mayka Bruin (woman of the match!) Na een handbal van Emma Kienstra kregen ze nog een penalty, 4-2 eindstand. Ontlading was groot.
Goals: Lisa Kienstra, Chelsea Pijpers, Myrthe Kooiker en Sarah Kienstra.