Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Voor dat de wedstrijd begon moest er geloot worden wie moest keepen, want vaste doelman Daan Lammers was geblesseerd. Beide helften stond een andere speler tussen de palen, beiden hielden hun doel schoon!
Het ging lange tijd gelijk op, maar na de rust nam Geel Wit duidelijk afstand van Buitenpost. Het werd uiteindelijk 5-0, en dan waren er ook nog een paar doelpunten afgekeurd wegens buitenspel. De treffers kwamen op naam van Narec Hasratian, Brent Barf en Bram Fox. De beide laatsten scoorden twee keer.
Bram nam dus met doelpunten afscheid van Geel Wit. Het volgend seizoen gaat hij zijn geluk proberen bij Be Quick in Dokkum. Bram bedankt en veel succes.