Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Geel Wit 2 tegen Akkrum 2 was de strijd tussen de koploper en de nummer laatst. Wie een ruime overwinning voor Geel Wit had verwacht kwam bedrogen uit, want het werd 'slechts' 3-3.
De bezoekers kwamen al na vijf minuten op voorsprong toen uit een vrije trap de bal binnen werd gekopt. Halverwege de eerste helft kreeg Geel Wit een grote kans op den gelijkmaker, maar Dylan Molenaar miste een penalty die was gegeven wegens hands. Het zat Geel Wit toch al niet mee, want wel vier keer werden paal en lat getroffen. Geel Wit scoorde dus niet, dat deed Akkrum vlak voor de rust wel: 0-2.
Na een kwartier in de tweede helft zorgde Tim Ytsma voor de aansluiting. Frank Beijaard maakte gelijk en toen hij vijf minuten voor het einde nogmaals scoorde leek de overwinning binnen. Maar het liep anders, want vlak voor tijd maakte Akkrum de gelijkmaker. De bezoekers gingen derhalve zeer efficient met de kansen om, want bijna elke aanval was raak.