Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Een vrolijk twitterberichtje van Oosterlittens; we zijn onderweg. Dat is in deze fase van de competitie al een mededeling die een glimlach op de gezichten van de spelers van Geel Wit 3 tovert. Die glimlach verdween niet tijdens de wedstrijd, want de bezoekers werden met 8-0 verslagen. Oosterlittens maalde er niet om, ze beleefden een mooie dag en toonden zich uiterst sportieve verliezers. Ze wezen de scheidsrechter er zelfs op dat ze de overtreding binnen het strafschopgebied hadden gemaakt en dat Geel Wit dus een penalty verdiende.  Deze elfmeter werd benut door Martijn Zijlstra. Het was in meerderde opzichten een bijzondere treffer. Het betekende een hattrick voor Martijn in zeven minuten tijd. Tevens was het het honderdste doelpunt van het derde in dit seizoen. Geel Wit had deze mijlpaal al eerder bereikt, maar door het terugtrekken van MKV '29 raakte Geel Wit veel doelpunten kwijt.
In de tweede helft was de pijp al aardig leeg bij Oosterlittens en kon Geel Wit uitlopen naar 8-0.