Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542427

Zelden zal de tribune zo goed gevuld zijn geweest bij een wedstrijd van JO15 als in de vriendschappelijke wedstrijd van dinsdag tegen SV Langenhorst-Welbergen.  Deze Duitse club komt elk jaar met de jeugdafdeling naar Ameland en speelt dan tegen Geel Wit. De spelers en begeleiders die niet in actie kwamen vulden de tribune en lieten luidkeels van zich horen. Veel reden tot juichen was er voor de Duitse bezoekers echter niet. Het duurde tot de tiende minuut eer de Amelander keeper voor het eerst balcontact had. Toen stond het nog wel 0-0, maar dat duurde niet lang meer. Vlot achterelkaar scoorde de thuisclub vier keer. Na de rust kwamen er nog een paar doelpunten bij en de bezoekers scoorden een fraaie eretreffer.