Amelandia JO9-1JM

4e klasse 10

9 oktober 2019 16:30

Onbekend

Geel Wit JO9-2 en Amelandia JO9-1G hebben er een spannende pot van gemaakt. In de eerste helft was Amelandia sterker en de Hollumers gingen rusten met een terechte 1-2 voorsprong. In de tweede helft maakte Geel Wit gelijk. Beide ploegen deden hun uiterste best om de overwinning uit het vuur te slepen, maar het bleef bij 2-2 en daar konden beide teams tevreden mee zijn.
Na de wedstrijd mochten alle spelers een penalty nemen. De talrijke bezoekers werden daarbij getrakteerd op prachtige doelpunten, maar ook prachtige reddingen van de keepers.