Coronaregels

Coronaregels VV Geel Wit.

 

Algemeen:

 
Heb je klachten die horen bij het coronavirus? Blijf dan thuis en laat je testen
was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.
18 jaar en ouder: houd buiten het sporten om zoveel mogelijk 1,5m afstand

Regels update 13 november:

Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke ouders ter begeleiding jeugd spelers.
In het kantine (dit is aangegeven door afzetting) is een coronatoegangsbewijs voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn (zowel betaald als vrijwillig) geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen als ze voor het uitoefenen van hun functie aanwezig moeten zijn. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers.
Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder coronatoegangsbewijs.
De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten
 
Natuurlijk zijn wij ons ervan bewust dat het niet op de normale manier mogen gebruiken van het voetbalcomplex en kantine voor iedereen heel vervelend is. Dat is het voor ons als vereniging ook, want v.v. Geel Wit staat te boek als een gezellige en zeer gastvrije club. Dat deze maatregel uitgevoerd moet worden raakt ons zeer. We hopen dat het van heel korte duur is en dat we echt weer snel teruggaan naar het oude normaal.


 

Natuurlijk zijn wij ons ervan bewust dat het niet op de normale manier mogen gebruiken van onze kantine voor iedereen heel vervelend is. Dat is het voor ons als vereniging ook, want v.v. Geel Wit staat te boek als een gezellige en zeer gastvrije club. Dat deze maatregel uitgevoerd moet worden raakt ons zeer. We hopen dat het van heel korte duur is en dat we echt weer snel teruggaan naar het oude normaal.

Richtlijnen algemeen:
• heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen.
• was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.
• schud geen handen.
• houd buiten het sporten om zoveel mogelijk 1,5m afstand

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!