Groenendal 47
8521LJ
SINT NICOLAASGA
tel. 0513-431910

Renado-Geel Wit is zondag geëindigd in een bloedeloze 0-0. Het was een terechte uitslag, want geen van beide teams verdiende het om te winnen.

De eerste helft van Geel Wit was niet best op een keihard veld. De verdediging stond goed, waardoor Renado geen uitgespeelde kansen kreeg. Ook Geel Wit kwam nauwelijks aan doelpogingen toe.

Na de rust ging het beter met Geel Wit. De Amelanders waren meer op de helft van de tegenstander te vinden. De beste kans was voor Cor de Boer, maar hij kwam niet tot scoren. Dat gold ook voor Renado, omdat de eilander verdediging geen kans heeft weggegeven.

Opstelling Geel Wit: Reinier Smit; Maikel Moll, Johan Kolk, Pieter Kiewiet, Djerry Spoelstra; Jan Ytsma, Sander Graafsma, Tim Ytsma (Noah Josephia); Christian Molenaar, Danny Metz, Christian Smid (Cor de Boer).