Privacy Policy

Algemene Privacy Statement

Deze website wordt beheerd door Voetbalvereniging Geel Wit (“VV Geel Wit”). Bij bezoek aan deze website kan VV Geel Wit gegevens van jou verwerken. Dit kan gaan om gegevens die je bijvoorbeeld via vragenlijsten of ergens anders op de website hebt ingevuld. Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert de VV Geel Wit jouw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens en van toepassing zijnde gedragscodes. Dit houdt onder meer in dat jouw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van jouw persoonsgegevens.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adres, postcode en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IBAN nummer
  • Pasfoto

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

VV Geel Wit verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens:

  • Gegevens van personen jonger dan 16 jaar (voor meer informatie klik hier).

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via secretaris@geelwit.nl en zullen wij deze informatie verwijderen.

Waarom we gegevens nodig hebben

VV Geel Wit verwerkt jouw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  • Eigen ledenadministratie (Sportlink) en aanvragen lidmaatschap KNVB
  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Organisatie en communicatie rond teamindelingen
  • Vermelding naam en foto van leden op teampagina’s voetbal.nl app (het privacy niveau kan worden ingesteld door de persoon zelf via de voetbal.nl app).
  • Website geelwit.nl, club app. en sociale media. Omdat de club graag foto’s en films van wedstrijden, activiteiten maakt en natuurlijk voor teamfoto. Daarbij willen we ook af en toe namen noemen zodat bijvoorbeeld duidelijk is wie op de staat.

Hoe lang we gegevens bewaren

VV Geel Wit zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn is maximaal 7 jaar.

Delen met anderen

VV Geel Wit verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht (bv tbv contributie inning), sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. VV Geel WIt blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

In kaart brengen websitebezoek

VV Geel Wit gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar secretaris@geelwit.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we jou om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. VV Geel Wit zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!