Nieuwsberichten

Periodekansen voor Geel Wit

Gisteren, 16 mei 9:30  Woensdag reist Geel Wit naar Oosterlittens. Oosterlittens staat op de twaalfde plaats, dit betekent nacompetitie. Oosterlittens kan nog naast Geel Wit komen maar dan moet Oosterlittens alles winnen en Geel Wit alles verliezen, en met dikke cijfers. meer »


Data om alvast in de agenda te zetten

13 mei 22:30  Vanwege de corona is het er de afgelopen jaren niet van gekomen, maar dit jaar staan ze weer op de agenda: de Familiedag en de Sponsor- en vrijwilligersavond. De familiedag staat gepland op 25 juni. Hoe die dag eruit gaat zien houden we nog een beetje geheim, maar wat we al wel kunnen vertellen is dat niemand minder dan Timmy the Moocher gaat optreden. De Sponsor- en vrijwilligersavond met bbq staat op de agenda op 9 juli.


Nieuw nummer clubblad 't Intikkertje is uit

13 mei 16:15  Heb je het laatste clubblad 't Intikkertje al gelezen? Met daarin onder andere een interview met Erwin Vd Geest, Marchel Kolk, column “dunne lijntjes” en de pupil van de week. meer »


Reclamebord Hekstra met volop actie

8 mei 8:45  Rietdekkersbedrijf Hekstra uit Damwâld heeft veel werkzaamheden op Ameland. Toen Hekstra werd gevraagd om een bord te sponsoren langs het veld van Geel Wit zei het bedrijf meteen ja. Daarbij hadden ze één verzoek: kan er een foto van worden gemaakt tijdens een wedstrijd.meer »


Vrienden van Geel Wit tikken de 70 aan

26 april 9:00  Het aantal Vrienden van Geel Wit groeit gestaag. Het zijn er inmiddels zo'n zeventig. De Vrienden doneren jaarlijks vijftig euro. Met dat geld worden activiteiten binnen de voetbalvereniging Geel Wit ondersteund. Jaarlijks worden er de prijzen voor gekocht voor de jeugdkampioenen. Afgelopen jaar is meebetaald aan de wedstrijdkleding van de selectie en zijn een energiezuinige diepvries en een tv aangeschaft. Tevens wordt eenbedrag gereserveerd voor de financiering van de gewenste nieuwbouw. meer »


Nieuwe bordsponsors om hoofdveld

25 april 21:45  Het zal de trouwe bezoekers zijn opgevallen dat het aantal reclameborden op het complex van Geel Wit toeneemt. De beide lange zijden hangen al mooi vol, en nu komen er ook steeds meer borden achter de doelen te hangen. Aan de oostzijde zijn daar onlangs de borden van kapsalon Triveni en hotel De Klok bijgekomen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!