Nieuwsberichten

Voetbaldag voelt als familiedag

13 juni 10:30  Het is een traditie bij Geel Wit om het voetbalseizoen af te sluiten met een familiedag. Een hele dag gezelligheid op het sportterrein met eerst activiteiten voor de jeugd en later voor de volwassenen. Door de coronamaatregelen is het al twee jaar niet meer tot een familiedag gekomen. meer »


Voetbaldag op 12 juni

4 juni 15:15  Hallo allemaal, in samenwerking met de KNVB houdt Geel Wit zaterdag 12 juni een Voetbaldag voor de jeugd. Het begint om 14 uur 's middags. Voor de kabouters zijn er spelletjes en voor andere teams t/m jo 15 4x4 toernooi om zo het rare voetbal seizoen toch nog leuk af te sluiten.


Twee jeugdteams in Regio Cup

4 juni 9:00  Morgen gaat het dan echt gebeuren, er worden weer echte wedstrijden tegen andere verenigingen gespeeld. Door diverse omstandigheden doen slechts twee jeugdteams mee aan de Regio Cup. De wedstrijden zijn nog steeds coronaproof, er mag dus geen publiek bij aanwezig zijn.meer »


Meiden onder 15 en 17 oefenen tegen en met elkaar

28 mei 21:30  Vrijdagavond speelden de meiden onder 15 en onder 17 een onderlinge mixwedstrijd. Het was de bedoeling dat ook de dames mee zouden doen, maar door de vele afzeggingen hielden die het bij een training op het naastgelegen trainingsveld.meer »


Amelander meiden voetballen voor #TeamLaLeague

25 mei 10:30  Afgelopen zaterdag deden 26 meiden mee aan een training van Dionne van der Wal en Fenna Meijer. Dionne is keepster van sc Heerenveen en trainster van Sarah Kienstra haar team, de MO15 van sc Heerenveen. Fenna voetbalt ook bij de selectie van sc Heerenveen. Samen voetballen ze ook nog voor het Nederlands Elftal O19. meer »


Onderling partijtje selectie

16 mei 16:45  Na alleen maar trainen werkten de mannen van de selectie zondag eindelijk weer eens een wedstrijd af. Het was weliswaar een onderling partijtje, maar toch, er werd weer gevoetbald door de senioren.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!