Nieuwsberichten

Coronaregels VV Geel Wit

22 oktober 19:00  Ook in de kantine van Geel Wit gelden de coronaregels. De regels zijn in principe heel simpel: meer »


Bouwbedrijf Kooiker sponsort tassen selectie

17 oktober 22:15  Bouwbedrijf Kooiker heeft de selectie van Geel Wit nieuwe tassen aangeboden. Ter gelegenheid daarvan ging Siegfried Kooiker, links, op de foto met de spelers en technische staf. De spelers poseren in het uitgaanstenue dat is aangeboden door de vereniging en de Vrienden van Geel Wit.


Alle keepers welkom op KeepersSchool Noord

17 oktober 20:45  Deze week is KeepersSchool Noord weer te gast bij Geel Wit. Alle keepers en leiders van Geel Wit zijn weer van harte welkom. meer »


Meiden enthousiast over clinic Voetbal Friesland

17 oktober 20:15  Voetbal Friesland heeft zondag 17 oktober een clinic verzorgd op Ameland. Liefst 23, vooral jeugdige Amelander meiden deden er vol overgave aan mee.meer »


Promotie/degradatieregeling

13 oktober 19:30  De KNVB heeft de promotie/degradatieregeling voor dit seizoen bekend gemaakt. Voor de klassen waarin Geel Wit 1 en 2 uitkomen is de situatie onveranderd ten opzichte van voorgaande jaren. Dat is opmerkelijk omdat clubs dit jaar horizontaal kunnen overstappen en nu al bekend is dat veertien clubs het zondagvoetbal gedag zullen zeggen. meer »


Hoe gaat het scorebord eruit zien?

13 oktober 19:00  Het scorebord is aan een opknapbeurt toe. De renovatie wordt mede mogelijk gemaakt door Raboclubsupport. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!