Nieuwsberichten

Geel-Wit doet mee met de Grote Clubactie

29 september 11:30  Voetbalvereniging Geel Wit doet mee met de Grote Clubactie. Bekijk het filmpjemeer »


Volg Geel Wit 1 op RTV NOF

16 september 21:15  Vanaf komend seizoen hoef je niks meer te missen van de verrichtingen van Geel Wit 1. RTV NOF zal namelijk bij de meeste wedstrijden live aanwezig zijn. meer »


Promotie/degradatieregeling Geel Wit 1 en 2

16 september 20:30  De KNVB heeft de promotie/degradatieregeling bekend gemaakt voor de klassen waarin Geel Wit 1 en 2 uitkomen. Het eerste krijgt te maken met een versterkte degradatieregeling. Dat is het gevolg van het besluit om de top smaller te maken en het aantal vierde- en vijfdeklassers uit te breiden.meer »


Vrouwen zoeken een leider

14 september 23:00  Alles is geregeld voor Geel Wit/Amelandia Vr1 , trainer, wedstrijdkleding, sponsor, enz.. Alleen zijn de VR1 nog op zoek naar een persoon die de dames begeleidt bij wedstrijden. meer »


Nieuwe indeling Geel Wit 3

14 september 13:15  Geel Wit 3 is opnieuw ingedeeld. Geel Wit komt nu uit in de 5e klasse 02. Geel Wit heeft overplaatsing aangevraagd om een herhaling van vorig jaar te voorkomen. Toen bleef er uiteindelijk een competitie met een handjevol teams over en dat dreigde nu weer te gebeuren.meer »


Volg alle scores met de VoetbalAssist ClubApp

14 september 9:15  Het voetbalseizoen is weer begonnen. Hoe blijf je op de hoogte van de score van de wedstrijden waar je niet bij kunt zijn? Met de VoetbalAssist ClubApp. Daarop staat al het laatste nieuws, vrijwilligers, afgelastingen, programma, uitslagen of je favoriete team. Download de VoetbalAssist App, zoek Geel Wit op als vereniging en je telefoon is up to date. De VoetbalAssist ClubApp is te downloaden via App store of Play Store meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!