Nieuwsberichten - V.V. Geel Wit Ameland

Nieuwsberichten

Kopij inleveren voor het Intikkertje

23 mei 11:45  Er komt dit seizoen nog één Intikkertje uit. Heb je nog wat, stuur het op naar koosmolenaar.nl@gmail.com. De uiterste inleverdatum is vrijdag 2 juni.


23 Spelers kwamen uit voor het eerste elftal

22 mei 21:45  Dit seizoen kwamen 23 voetballers in actie voor het eerste elftal. Toen halverwege de balans werd opgemaakt hadden trainer Jan Stuiver en elftalleider René de Jong al een beroep gedaan op 22 spelers. Na de winterstop is alleen Ross Baars erbij gekomen.meer »


Geel Wit in nacompetitie tegen Dwingeloo

22 mei 12:00  De competitie zit er op, maar de strijd is nog niet gestreden voor Geel Wit 1. De nacompetitie wacht. Die gaat voor Geel Wit uit één of twee wedstrijden bestaan. Zondag 11 juni komt Dwingeloo naar Ameland. meer »


Bas Ziengs honderdste lid Vrienden van Geel Wit

22 mei 11:00  De Vrienden van Geel Wit hebben een bijzondere mijlpaal bereikt. Onlangs kon de honderdste donateur worden begroet. Bastiaan Ziengs was de gelukkige. Uit handen van Geert Weijmans, een van de mannen die de Vrienden in 2004 oprichtte, kreeg hij een bos bloemen. meer »


Friese zondagclubs hebben gemiddeld 2,24 teams

15 mei 19:45  In Friesland zijn dit seizoen 71 verenigingen actief op zondag. Zij hebben in totaal 159 seniorenelftallen, dat is 2,24 teams gemiddeld. Dit is de stand van zaken op dit moment. Het kan zijn dat gedurende het seizoen een of meerdere teams zijn teruggetrokken.meer »


Super Saturday met tien thuisduels goed verlopen

14 mei 9:00  Geel Wit beleefde zaterdag zijn Super Saturday. Liefst tien van de dertien teams die op zaterdag uitkomen speelden een thuiswedstrijd. Dat vergde enige improvisatie van de wedstrijdsecretarissen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!