Nieuwsberichten - V.V. Geel Wit Ameland

Nieuwsberichten

Sportvervoer Fonds Ameland voor Amelander sporters

Vandaag, 8 februari 10:30  Begin dit jaar is de Stichting Sportpromotie Ameland gestopt met het vervoer van Amelander sporters. De vier busjes zijn van de hand gedaan vanwege de gestegen kosten. Een fikse financiële tegenvaller voor een club als Geel Wit. Maar nu is er goed nieuws: om Amelander sporters tegemoet te komen in de kosten die zij maken voor het vervoer ten behoeve van de uitoefening van hun sport aan de vaste wal, hebben Stichting Sportpromotie Ameland en Wagenborg Passagiersdiensten een fonds opgericht. Het Sportvervoer Fonds Ameland meer »


Agenda Algemene Ledenvergadering 10 februari

5 februari 22:30  Agenda Algemene Ledenvergadering v.v. Geel Wit Datum: 10 februari 2023 Plaats: Kantine Geel Wit Noordwal Aanvang: 21.00 uur meer »


Geel Wit heeft er tien verenigingsscheidsrechters bij

28 januari 23:30  Geel Wit heeft er tien verenigingsscheidsrechters bij. Alle deelnemers aan de cursus zijn geslaagd voor het theoretische deel. Daarvoor zijn ze beloond met een certificaat en een badge. Eigenlijk hebben ze daar nog geen recht op omdat ze nog een aantal wedstrijden moeten fluiten. Maar cursusleider Johan Suurd, docent arbitrage opleidingen, heeft er alle vertrouwen in dat de mannen ook dit tot een goed einde zullen brengen. meer »


Scheidsrechterscursus van start met 12 deelnemers

14 januari 17:15  Eerste dag van de vereniging scheidsrechtercursus zit er op. De cursus word gegeven door KVNB-docent Johan Suurd aan 12 leden van Geel Wit. Naast de focus op spelregels werd er ook behandeld wat van scheidsrechter word verwacht voor, tijdens en na een wedstrijd. meer »


Wedstrijdschema's tweede en jeugd

12 januari 9:30  De KNVB maakt er een goede gewoonte van om daags na de publicatie van de indelingen de wedstrijdschema's bekend te maken. Dat kan ook tegelijkertijd, maar zo houden we de spanning er een beetje in. Welaan, hier zijn de schema's voor de najaarsreeks van het tweede en fase 3 van de jeugd. De jongens onder 11, 10 en 8 beginnen op 21 januari. Hun competitie duurt korter want zij spelen later een fase 4. Ook de meiden beginnen op 21 januari. JO19, 17, 15 en 13 starten 4 februari.meer »


Vaak dezelfde tegenstanders in fasen, klopt dat?

11 januari 19:45  Het jeugdvoetbal is opgedeeld in fasen. De ouderen werken drie competities af, de jongsten vier. Daarbij is het onvermijdelijk dat je dezelfde tegenstanders tegenkomt, vooral in de categorieën waarin niet zoveel teams zijn, denk daarbij aan de oudste jongens (JO19) en de meisjes.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!