Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Na de ruime nederlaag van een week eerder deed Geel Wit 2 het nu betere tegen FC Lewenborg 2. Het werd 1-1. In de eerste helft waren de Groningers sterker en de 0-1 voorsprong was dan ook terecht. Geel Wit kreeg een uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar Luc Metz miste de penalty, die hij zelf verdiend had.
Na de rust kwam Geel Wit beter in zijn spel. Dat resulteerde in de terechte gelijkmaker. Het voorbereidende werk was van Luc Metz, warna Jorik Beekema de bal voor het intikken had. Geel Wit hield daarna de druk er op, maar de winnende treffer bleef uit.