9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

De succesreeks van JO15 blijft doorgaan. Ook TLC werd aan de zegekar gebonden. Het beloofde een spannende strijd te worden want de Leeksters hadden nog maar een keer verloren.
Paul Oud opende al na vijf minuten de score, maar voor de rust maakte TLC gelijk. Na de pauze een belangrijk moment: de keeper van LTC houdt de bal tegen waardoor deze net binnen de lijnen blijft en Kars Kooiker kan scoren. Volgens TLC was de bal buiten geweest en vanaf dat moment werd het grimmiger. Toen Michel Oud er 3-1 van maakte leek de strijd gestreden, maar niets was minder waar. TLC trok ten aanval en maakte het nog flink spannend: 3-2.
Bij een opstootje werden van beide teams een speler naar de kant gezonden door scheidsrechter Djerry Spoelstra. Die kende in de slotminuut een strafschop toe nadat de keeper een overtreding had begaan. Johnny Ytsma schoot van elf meter raak: 4-2.