Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Vandaag in de kelderklasse stond de wedstrijd Geel Wit 3 tegen FC Burgum gepland. Gezien de stand op dit moment moest GW 3 aantreden tegen de koploper, ook al is deze stand geflatteerd door voetbalteams die al uit de competitie zijn gestapt, wisten we dat we flink aan de bak moesten vandaag! De bidons werden (lekker) gevuld en toen de scheidsrechter klaar was met zijn bakkie koffie startte de wedstrijd om 11.00 uur. Het ging vrij gelijk op, na wat kansen heen en weer kreeg Brian een steekpass binnendoor en rondde deze netjes af, met 1-0 gingen we de rust in. We wisten dat we de 3de helft gingen winnen maar eerst moesten we nog de 2de helft veilig stellen, door de druk van Burgum kregen we vroeg in het begin van de 2de helft een goal om de oren, maar gelukkig hadden we Jaap nog! die de score op 2-1 zette, helaas belandde een paar minuten later zijn afstandsschot op de lat, anders was de wedstrijd gelopen, maar we bleven onder druk staan van Burgum. Vlak voor het eindsignaal werd vanaf de zijkant een voorzet gegeven en werd toch nog de 2-2 erin gekopt.
Een sportieve wedstrijd, gezien het wedstrijdverloop een terechte uitslag vandaag! Nu nog de derde helft,
🍺 dat wordt vast een makkie.🥴(Tekst en foto's met dank aan Tim Hoomoedt. Op zijn Facebookpagina staan ook enkele filmpjes)