Oosterparkweg 8
8862BA
HARLINGEN
tel. 0517-415497

We begonnen niet heel scherp want na mooi combinatie spel van Geel Wit kwamen ze snel op voorsprong; 0 – 1. Nadat de 0 – 1 gescoord werd kwamen we steeds beter in ons spel. We veroverden steeds sneller de bal en gingen meer kansen creëren. Iets voor de rust kregen we een vrije trap en Chris gaf de bal mooi voor het goal waarna Jesse de bal aan nam op zijn zere rib en schoot de bal mooi in met zijn rechter been. (1 – 1)

Na de rust hadden we de wind mee en gingen we met hetzelfde gevoel naar buiten als hoe we de rust geëindigd waren. We gingen gelijk hoog druk zetten en probeerde weer tot kansen te komen. Na 10 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft schoot Moumen hard op goal, de keeper hield de bal in eerste instantie nog tegen met zijn handen maar deze kwam terug in de voeten van Rafaël en die kon voor een leeg goal de 2 – 1 intikken. 15 Minuten voor het einde kreeg Geel Wit een vrije trap op een mooie plek die wel eens in één keer genomen kon worden en dat deden ze ook. De bal belandde achter Koos, in de rechter onder hoek (2 – 2).

En toen ging fc Harlingen een tempo hoger spelen, zoekend naar de 3 – 2. En die kwam ook snel want na een schot van Kenji kwam de bal terug in de voeten bij Davy en hij schoot de bal snoeihard in het net en daar was de 3 – 2 al.

Vlak na de 3 – 2 werd Kenji ingespeeld door een hele mooie diepte pass van Thomas die net ingevallen was en Kenji schoot de bal mooi in de rechter bovenhoek 4 – 2. We bleven maar hoog druk zetten en veroverden al snel weer de bal na de aftrap en Kenji werd al weer diep gestuurd en rende op het goal af maar werd in de zestien onderuit gehaald. Scheidsrechter Wiepke floot onherroepelijk voor een penalty en Finn Koornstra ging achter de bal staan. Hij schoof de bal beheersd binnen, 5 – 2 en dat was ook de eindstand.