Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Jo-17 speelde vandaag thuis om 14 uur tegen sjo-Arum/Stormvogels '64, op papier leek dit een makkelijke pot te worden, maar niets was minder waar. Toch scoorde Yannick een prachtige goal vroeg in de wedstrijd en leek er niks aan de hand. Al gauw kantelde de wedstrijd door wat slordigheden van Geel Wit hun kant en binnen de kortste keren keken ze tegen een achterstand aan, 1-2 de rust in. Christian probeerde de mannen moed in het spreken, jullie kunnen zo goed voetballen maar het komt er niet uit vandaag, kom op man, koppen omhoog en ga ervoor. Met een positieve boost gingen ze het veld weer op, maar na 5 minuten keken we al tegen een 1-3 achterstand aan. Halverwege de tweede helft keerde het tij , een afstandsschot van Yannick deed de kopjes weer omhoog krijgen! Kort daarna scoorde Cedric een fraaie kopbal uit een corner, 3-3 nu met nog 10 minuten te spelen, vlak voor het einde werd Sander net buiten de 16 meter onderuit gehaald , zal het dan nog gebeuren? Tygo nam een aanloop en krulde de bal in de linkerhoek BAM, 4-3 met zijn allen de schouders eronder vandaag💪 dat zorgde ervoor dat de 3 punten in Nes bleven en niet mee naar Arum, waar het zolang op leek.
(Tekst en foto's met dank aan Tim Hoomoedt. Op zijn Facebookpagina staan ook enkele filmpjes)