Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Het is alweer april en dat betekent dat het einde van het seizoen nadert. Wat geen 1 april grap was, is dat er vandaag gevoetbald werd tegen de nummer 2 van de ranglijst. Nadat ook al het aanwezige publiek een plaatsje had gevonden aan de zijlijn werd er onder koude en winderige omstandigheden afgetrapt en startten de dames fel aan de wedstrijd.

Na 10 minuten was het v.v. Ameland die de kans kreeg om op voorsprong te komen, helaas belande deze bal op de lat, maar 5 minuten laten wisten de dames toch het 1e doelpunt te scoren door een benutte penalty. De Amelander dames lieten zich deze wedstrijd niet gemakkelijk opzij zetten en gingen vol met het team de strijd aan en werden er mooi kansen opgezet om zo opzoek te gaan naar het 2e doelpunt. In de 25e minuut wist Harkema Opeinde de stand op een 1-1 te zetten door een snelle aanval.  Helaas volgden er binnen 10 minuten nog 2 doelpunten, waardoor er met een stand van 1-3 de kleedkamers werden opgezocht.

Na een ontvangen paaspresentje in de kleedkamer werd er na 15 minuten het veld weer opgezocht voor de 2e helft. Ook in deze helft bleven de dames fel en op zoek gaan naar minimaal nog 1 doelpunt. Uiteindelijk was het Harkema Opeinde die na 90 minuten de 1-3 overwinning over de streep wist te trekken. Om de wedstrijd in stijl af te sluiten werd de voetbalmiddag afgesloten in de kleedkamer met het nummer “Op de fiets naar Harkema”.

De komende tijd zullen de dames zich voorbereiden voor de wedstrijd die op zaterdag 15 april gevoetbald zal worden. Dit is wederom een thuiswedstrijd en is Grootegast de tegenstander.