Gauke Boelensstraat 101
9203RK
DRACHTEN
tel. 0512-513525

Geel Wit 2 is de voorjaarsreeks voortvarend begonnen met drie overwinningen. Zondag werd Drachten 2 met 2-3 verslagen.  Het was een gelijkopgaande wedstrijd. Al na zes minuten kwam Geel Wit op voorsprong door een treffer van Marwin Kooiker op aangeven van Luc Metz. Voor de rust kwam de thuisclub op gelijke hoogte.
Het spektakel was tot het laatste bewaard. Zo'n tien minuten voor het einde leek Luc Metz met een doelpunt na een solo de beslissing te hebben geforceerd, maar Drachten vocht zich terug. Een waarschijnlijk als voorzet bedoeld schot zeilde onhoudbaar over keeper Kevin Metz in het doel.  Beide teams gingen voor de winst, en die kwam bij de bezoekers terecht toen Tim Ytsma raak knalde.
Omdat de concurrentie punten verspeelde staat Geel Wit nu alleen bovenaan.