Mannen beker reserve poulefase Groep 2 06

Martenawei 6
9056PE
KOARNJUM
tel. 058-2573323

Wedstrijdbespreking werd door Jan Stuiver aan boord gedaan. Hierdoor kon er na korte warming up gestart worden om 10:15. De selectie telde 3 debutanten ( Yannick, Tygo en Menno ) , allen overkomen van de JO19. Geel Wit kwam goed uit startblokken, met prima spel en Geel Wit was de hele eerste helft de bovenliggende partij. Door de stugge verdediging van DTD en schepte in de afwerking was de ruststand 0-0. Vrij snel na rust was wel raak, mede door dat de doelman in fout ging. Hij kwam ver uit doel, en ging duel aan Jelmer bij de hoekvlag. Jelmer kwam als winnaar eruit en gaf de bal prima voor. Waarna Dylan kon binnentikken.
Het was toen wachten op 0-2, liet lang op zich wachten. DTD was een paar gevaarlijk op counter, waarbij gevaarlijkste moment een vrije trap was. (Ingreep verdediging GW bij counter).
In 75 min. na snelle omschakeling van Geel Wit kon Dylan de 0-2 binnen schieten. Aan het einde van de wedstrijd werd Dylan nog gevloerd binnen 16, echter de prima leidende scheidsrechter zag er geen strafschop  in.  Het bleef bij een mooie 0-2 winst.