1e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 1

Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Kans op kans kreeg JO19 tegen Minnertsga, maar de bal wilde er eenvoudig niet in. En dan treedt een oude voetbalwet in werking dat de tegenstander het dan wel doet. In de 38-ste minuut werd uit een corner met de kopbal de bal binnen gewerkt: 0-1.
Vlak voor de rust kwam Geel Wit op gelijke hoogte. Een inzet van Rick Oud werd door de doelman gekeerd, maar in de rebound scoorde Robin Sirob de gelijkmaker. Toch gingen de bezoekers met een 1-2 voorsprong de rust in.
Wat Geel Wit daarna ook prbeerde, het lukte gewoon niet. Ook Minnertsga kreeg kansen, en uit een daarvan werd zelfs de 1-3 gemaakt.