Martenawei 6
9056PE
KOARNJUM
tel. 058-2573323

Geel Wit 2 heeft de uitwedstrijd tegen DTD 2 met 0-10 gewonnen. De wedstrijd was in de eerste 25 min al beslist, het stond toen al 0-4. In voorgaande edities met DTD was het een  team met een stugge verdediging, waarbij op nul gespeeld werd.
GW speelde DTD volledig weg , er door werd GW goed combinatievoetbal gespeeld, de eerste helft is DTD 1 keer voor doel van GW geweest. De ruststand was ook 0-4.  Na rust ging GW verder, na 80 minuten was het 0-10 en vond iedereen het wel genoegen. De keeper van GW heeft over de hele wedstrijd drie keer in actie hoeven komen, en werd voornamelijk in spel betrokken (om warm te blijven) door terugspeelballen.