Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Geel Wit 3 heeft met 1-0 gewonnen van LSC 1890 3. In de eerste helft gebeurde niet al te veel zodat deze periode zonder doelpunten werd afgesloten. Na de rust hadden de gasten de wind in de rug en had het er alle schijn van dat het windvoordeel hen een handje zou helpen. Zover kwam het niet en het was zowaar Geel Wit dat het enige doelpunt maakte. Koen van der Plank verlengde de bal zodat deze voor de voeten van Kayan Kiewiet kwam en die wist er wel raad mee: 1-0.
De wedstrijd begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan Willem Claus, de vaste scheidsrechter van het derde elftal.