Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

En we zijn los. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Zo ook tegen Wardy/Birdaard/Marrum VR2, die voor het 2de jaar naar Ameland kwamen. Voor de bezoekers niet de 1º wedstrijd, aangezien zij al een aantal bekerwedstrijden achter de rug hebben. Na een warming up op het kunstgrasveld, was het tijd om a te trappen op het hoofdveld.

Scoren zijn de dames nog niet verleerd, aangezien er in de 19 & 38 minuut mooie doelpunten vielen waardoor er met een voorsprong van 2-0, na 45 minuten de kleedkamers werden opgezocht. Na een lekkere versnapering van de jarige job in de kleedkamer, kon er weer begonnen worden met de 2º helft. Ook in deze helft werden er aanvallen opgezet, wat uiteindelijk leidde tot nog 1 doelpunt. Helaas werdt er nog een buitenspeldoelpunt aan het einde van de 2º helft afgekeurd.

Na deze mooie 1º overwinning werd er gezamenlijk de kantine opgezocht om te klinken op de eerste 3 punten onder het genot van een hapje & een drankje van onze lieve sponsoren.

Volgende week, zaterdag 30 september, zullen de dames afreizen naar Rinsumageest. Hier zal om 13:00 uur gevoetbald worden tegen VCR VR1.