9111HV
BURDAARD
tel. 0519-332664

3 Februari moest WBM thuis de strijd aan gaan tegen Geel Wit/ Amelandia.

De eerste minuten liep WBM gelijk op, maar na 20 min kwam al snel de 0-1. En voor dat we het wisten kwam al snel de 0-2, 0-3 en 0-4. De eerste helft had Ameland voor de wind dus de goals vlogen erin. Net voor de tweede helft wist Ameland nog 2 keer te scoren, dus stond het 0-6.

De tweede helft was begonnen en WBM had nu voor de wind. Je zag daarom ook meteen dat WBM wat meer kansen kreeg. Maar er kwam weer een goal voor Ameland  dus het stond 0-7. Daarna wist Ameland al snel weer te scoren dus stond het 0-8.

Voordat de wedstrijd was afgelopen schoot Sara van een afstand op goal en dit schot kwam over de keeper in het goal. De eindstand van deze wedstrijd 1-8.