Mounebuorren 25 A
9133MA
ANJUM
tel. 0519-321330

Het was een opwindende wedstrijd vol doelpunten en actie. Geel-Wit wist uiteindelijk met 5-8 te winnen van Anjum.

In de eerste helft begon Geel-Wit sterk en al snel wisten ze de leiding te nemen met een doelpunt van Jort. Anjum liet zich echter niet zomaar uit het veld slaan en wist snel daarna op voorsprong te komen. Het bleef een nek-aan-nekrace, waarbij beide teams kansen creëerden.

In de tweede helft kwam Geel-Wit sterker uit de startblokken. Jim en Jippe scoorden allebei prachtige doelpunten, waardoor Geel-Wit een comfortabele voorsprong opbouwde. Anjum gaf echter niet op en vocht terug met een snel tegendoelpunt.

Met nog enkele minuten op de klok zette Kaid de kroon op het werk voor Geel-Wit met een geweldig doelpunt. Anjum probeerde nog terug te komen, maar het was te laat. Geel-Wit hield stand en behaalde een indrukwekkende overwinning met een eindstand van 5-8.

Het was een wedstrijd vol passie, teamwork en doelpunten. Beide teams hebben fantastisch gespeeld en het publiek heeft zeker genoten van deze spannende voetbalwedstrijd. Gefeliciteerd aan Geel-Wit met hun overwinning en goed gespeeld door Anjum! ⚽