Farrewei 20
9171LM
BLIJE
tel. 0519-562444

Het was een zinderende 40 minuten waarin beide teams harde strijd leverden op het veld. Al vanaf het eerste fluitsignaal was de spanning voelbaar.

Blija begon sterk en zette direct druk op het team van Geel wit. Ze creëerden kansen en het duurde dan ook niet lang voordat ze de leiding namen met mooie doelpunten waardoor Geel wit direct tegen een 3-0 achterstand aankeek. Geel wit liet zich echter niet zomaar kennen en vocht terug. Jippe scoorde 1 keer waardoor de spanning weer enigszins terug was.

In de tweede helft was Blija alleen maar aan het tegen houden en scoorden ook niet meer. Geel Wit maakte echter nog wel 1 doelpunt, Jippe wist door een mooie actie het net te vinden.

Geel wit gaf echter niet op en bleef knokken. Ze creëerden nog enkele kansen, maar de verdediging van Blija stond als een huis en hield stand. Uiteindelijk was het Blija die de wedstrijd met 4-2 als winnaar afsloot.

Het was een fantastische wedstrijd vol spektakel en doelpunten. Beide teams hebben hard gestreden en alles gegeven. Applaus voor het harde werk van alle spelers in de ijzige kou.