9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

verslag VC Trynwâlden
09:45 de jo11-1 op de boot naar Ameland tegen geel-wit. 09:50 de eerste zakjes snoep al op😅het was net een schoolreisje. Aangekomen op Ameland in de bus en snel naar de voetbalvelden. 11:15 het eerste fluitsignaal. Trynwalden eerst wat afwachtend en nog onder de indruk van de bootreis kreeg geel wit gelijk 2 dikke kansen. Maar toen in de omschakeling Jarno Dijkstra een assist op Niels Gielstra en goal..⚽💪🏻geel wit kwam terug en scoorde 1-1. De heren waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Toen Niels Gielstra met een snelle dribbel en boem⚽1-2. Geel wit kwam weer terug en de teams stonden weer gelijk. Net voor rust viel helaas de 3-2 dus met achterstand de pauze in. 12:00 de 2e helft en de bal rolde weer. Na 15 minuten eindelijk weer een doelpunt voor Trynwalden en jawel, weer Niels Gielstra die scoorde met weer een assist van Jarno dijkstra. 12:25 bijna einde wedstrijd en helaas, geel wit die de winnende scoorde. Trynwalden heeft dapper gestreden en heeeel veel kansen gehad maar helaas. Toen snel weer in de bus om de half 2 boot te halen naar het vasteland. Al met al en leuke dag gehad😉