Welderingsstrjitte 3
9035CX
DRONRYP
tel. 0517-232500

Zaterdag 10 februari. Vandaag stond er een wedstrijd tegen sjo DFC mo11 op het programma.
Na een gezellige drukke bootreis met wat vliegtuigjes die gemaakt werden was de reis zo voorbij! Eerst de meiden van de mo15 bij Blauw Wit Leeuwarden.
Na een warming up en een team foto was het tijd om aan de wedstrijd te beginnen. In de eerst paar minuten was er leuk voetbal te zien daar uit ontstonden er ook 2 doelpunten voor Geel Wit. Al snel lag nummer 3 er ook in. Zo gingen we de rust in. Na de rust was het voetballend iets minder maar dat mocht de pret niet drukken de doelpunten vlogen ook de tweede helft weer in het doel. Ook wist de tegenstander bij ons doel een paar kansen te creëren. Gelukkig voor ons wisten ze het doel niet te vinden later werd er weer leuk gespeeld. De einduitslag is dan ook 0-7 geworden.
Na een snelle penalty serie stond de bus weer voor ons klaar. Aangekomen in Holwerd stond er een ouder klaar met een lekker waterijsje op de meiden te wachten.