Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Geel Wit JO17 heeft met 2-3 verloren van SC Franeker. De bezoekers kwamen al gauw met 0-2 voor. Daarna deed Paul Oud iets terug door vanaf elf meter te scoren nadat Narec Hasratian binnen de beruchte lijnen onderuit was gehaald. Toch ging Franeker met een marge van twee treffers de rust in door nog een keer te scoren, 1-3.
In de tweede helft deed Paul Oud weer van zich spreken door met een halve omhaal voor de 2-3 te zorgen. Even later dacht Melvin Ytsma de gelijkmaker te hebben geproduceerd, maar de grensrechter stak de vlag omhoog waarna scheidsrechter Bernard Teuben het doelpunt afkeurde.