GVAV-Rapiditas 2 (zon)

Mannen, 2, 1e klasse A

26 november 2017 14:00

Onbekend

Ook na acht wedstrijden in de eerste klasse is Geel Wit 2 nog ongeslagen. Zondag moest GVAV Rapiditas 2 eraan geloven. Het werd 3-0 en alle doelpunten kwamen op naam van Lars Molenaar.  Hij scoorde vlak voor de rust, tien minuten voor het einde en in de extra tijd.
Na acht wedstrijden staat Geel Wit met 20 punten tweede achter Frisia 2, dat een punt meer heeft maar ook een wedstrijd meer heeft gespeeld. Relatief staat Gomos 2 er het beste voor. De Norgers hebben nog maar zes duels afgewerkt, maar die allemaal gewonnen.