30 september 2018 14:00

Scheidsrechter

J. van Os

Onbekend

Geel Wit 2 heeft de thuiswedstrijd tegen WVV 2 met 3-4 verloren. De Winschoters kwamen als eerste op voorsprong. Binnen twee minuten draaide Geel Wit de stand om. Eerst scoorde Dennis Molenaar, meteen daarna kon Marwin Kooiker goed doorzetten van Jim Molenaar doeltreffend afronden: 2-1. Vlak voor de rust kwam WVV gelijk door een strafschop.
Meteen na de hervatting kwamen de Groningers weer op voorsprong. Geel Wit kwam op gelijke hoogte toen Lars Molenaar een zelf verdiende vrije schop verzilverde: 3-3. Toch was dat niet genoeg, want daarna scoorden de Groningers nogmaals. Eindstand 3-4.