17 maart 2019 14:00

Scheidsrechter

G.J. (Gribbert Jan) Bakker

Onbekend

Geel Wit 2 heeft een sensationele overwinning behaald op nummer twee LSC 1890 2. De wind speelde een belangrijke rol in dit duel. Geel Wit begon met de wind in de rug en maakte daar optimaal gebruik van. Martijn Zijlstra was twee keer succesvol en Jim Molenaar bepaalde de ruststand op 3-0. Tussendoor was een doelpunt van Tharan Apputhurai afgekeurd.
Vlak na de rust scoorde LSC. Grensrechter Leo Spoelstra vlagde voor buitenspel, maar scheidsrechter Gribbert Bakker negeerde zijn signaal. LSC bleef druk uitoefenen op het doel van Reinier Smit, en  dat betaalde zich nog tweemaal uit, zodat het 3-3 werd. Zo'n tien minuten voor het einde bracht Dirk Krol Noah Josephia in, en met een van zijn eerste acties zorgde die voor de beslissing: 4-3.