Unicum: Geel Wit 2 voetbal op voetballoze zondag

Annen 2 (zon)

1e klasse A

10 februari 2020 10:00

Onbekend

Terwijl er in het hele land niet gevoetbald kon worden vanwege de storm Ciara werd er op Ameland wel gespeeld. Tegenstander Annen was al op Ameland en wilde graag in actie komen. Na overleg werd bepaald dat de wedstrijd kon doorgaan. Om 12.00 uur werd afgetrapt. Het waaide hard, maar dat doet wet eigenlijk altijd op Ameland. Het was droog en voetballen leverde geen gevaar op voor spelers en toeschouwers.
De eerste helft werd afgesloten met een 3-0 voorsprong voor Geel Wit. In de tweede helft werden de doelpunten gelijk verdeeld, zodat de eindstand werd bepaald op 5-2. Voor Geel Wit scoorden Tharan Apputhurai (3), Noah Josephia en Youri Kiewied. Laatstgenoemde scoorde vlak na zijn invalbeurt nadat hij wegens stage de eerste seizoenshelft had gemist.