Geel Wit 2 vecht zich terug naar gelijkspel

1 december 2019 13:30

Scheidsrechter

J. (Jan) van Os

Onbekend

Geel Wit 2 heeft het duel tegen LSC 1890 3 op 2-2 afgesloten. De wedstrijd begon slecht voor de Amelanders die al na twee minuten tegen een achterstand aankeken. Ook na de hervatting werd de tweede minuut de thuisclub fataal. Geel Wit liet zich echter niet ontmoedigen en kwam op gelijke hoogte door twee treffers van Jim Molenaar. In de slotfase was het nog even billenknijpen, maar doordat met name Janco Graafsma (jawel, de broer van 'onze' Sander) er niet in slaagde 100% kansen te verzilveren hielden beide ploegen één punt aan de confrontatie over.