2 - 2

CVO 1

24 augustus 2019 17:00

Onbekend

Geel Wit 2 heeft de oefenwedstrijd tegen de hoofdmacht van CVO met 2-2 gelijk gespeeld. De vijfdeklasser uit Vrouwenparochie-Oude Leije kwam al na twee minuten op voorsprong, maar produceerde even later ook de gelijkmaker door de bal uit een corner van Robin Metz in eigen doel te werken.
In het laatste kwart van de wedstrijd scoorden beide teams nog een keer. Het Amelander doelpunt kwam op naam van Martin Zijlstra.
Opstelling Geel Wit: Kevin Metz; Djerry Spoelstra (Maikel Moll 73'), Jorik Metz, Maikel Moll (Roy van Soelen 46'), Ronald de Jong (Theo Molenaar 46'); Martin Zijlstra (Lukas Mollema 46') Dennis Akkerman, Christian Smid; Jim Molenaar, Robin Metz (Dylan Molenaar 46'), Julian de Jong (Martin Zijlstra 73')